Date de identificare:

 • sediul social: Brașov, str. Tohanita, nr. 28B, loc. Zărnești,
 • înregistrată la Registrul Comerțului  având codul fiscal nr. RO18716950
 • punct de lucru: Brașov, str. Institutului 35, et. 1, cam. 20, CATTIA

Ce informații personale colectați când vizitez www.highclere-consulting.com?

Nu este obligatorie înregistrarea pentru a accesa www.highclere-consulting.com, dar dacă participați la oricare dintre activitățile sau serviciile oferite de www.highclere-consulting.com, vă vom colecta datele personale pentru a vă putea oferi serviciile solicitate.

Categoriile de informatii pe care le colectam de la dumneavoastra sunt:

 • Detalii de contact, precum numele, prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, și numărul dumneavoastră de telefon
 • Pentru a ne îndeplini interesele noastre legitime, de exemplu, pentru a înțelege cum ne utilizați serviciile și site-ul nostru, pentru a ne ajuta să obținem cunoștințe care ne ajută să dezvoltăm alte servicii.

Informații tehnice

Atunci când vizitați acest website, există posibilitatea să colectăm informații tehnice precum: adresa IP-ului dumneavoastră (Internet Protocol), detaliile paginilor pe care le vizitați pe www.highclere-consulting.com si browserul pe care îl folosiți pentru a vedea paginile..

Acest site colectează jurnalul standard de internet și date tehnice pentru a măsura și pentru a îmbunătăți eficiența acestui site, pentru a ajuta diagnosticarea problemelor serverului nostru, pentru a administra site-ul, pentru a vedea sursa traficului de pe site, dar și pentru identificarea utilizatorilor noștri. De asemenea, mai putem colecta alte informații prin www.highclere-consulting.com, precum activitatea de utilizare sau preferințe, cunoscute și ca demografice sau date de profil. Pentru a colecta aceasta informație, putem utiliza “cookie-uri”.

Când colectați informații personale prin www.highclere-consulting.com ?

Colectăm informațiile dumneavoastră personale în următoarele circumstante:

 • Cand ne contactați
 • Când vă abonați la site

Cum folosiți informațiile personale?

Informațiile dumneavoastră personale sunt folosite pentru:

 • A vă identifica atunci când ne contactați pentru a cere informatii din partea noastră
 • Oferirea, îmbunătățirea și personalizarea serviciilor noastre prin analizarea informațiilor despre utilizarea dumneavoastră a site-ului, pentru a putea să îl facem mai intuitiv.
 • Preluarea cererilor și întrebărilor dumneavoastră
 • Exersarea drepturilor noastre legale, acolo unde este necesar, de exemplu pentru a identifica încălcări ale legii

Pentru cât timp veți păstra informațiile mele personale?

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale pe perioada colaborării noastre. Odată ce colaborarea a încetat, vă vom reține informațiile personale pe o perioadă de timp care ne permite să: fim conformi cu perioada impusă de lege de menținere a înregistrărilor; apărarea sau aducerea oricărei creanțe legale și rezolvarea oricărei plângeri.

Vă vom șterge informațiile personale atunci când nu mai sunt necesare în scopurile enumerate mai sus.

Informațiile mele personale sunt în siguranță?

Am implementat standardele general acceptate de tehnologie și de securitate operațională pentru a proteja informațiile personale de pierdere, utilizare neconformă, alterare sau distrugere. Le cerem tuturor angajaților să țină informațiile personale confidențiale și doar personalul autorizat are acces la aceste informații.

Actualizarea Politicii de Confidențialitate

Aceasta Politică de Confidențialitate poate fi actualizată într-o anumită perioada de timp. Veți putea vedea când a fost ultima data actualizată deoarce vom include data ultimei revizuiri. Schimbările și adăugirile la această Policiă intră în vigoare din momentul în care este postată.

Date de contact

Dacă aveți orice întrebare despre această Politică de Confidențialitate, ne puteți contacta la adresa de email office@highclere-consulting.com