Suntem o companie de consultanță cu sediul în Brașov, România.

Înființată în 2006,

compania noastră oferă servicii de consultanță de înaltă calitate, formare și analiză de politici publice pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale care lucrează pe probleme de agricultură, dezvoltare rurală și mediu din sud-estul Europei și nu numai.

Până în prezent, printre clienții noștri se numără

Comisia Europeană, Institutul pentru Politica Europeană de Mediu (IEEP), Fondul Mondial pentru Natură – Programul Dunăre-Carpați (WWF), Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii (IUCN) și Banca Mondială. De asemenea, am lucrat pentru Guvernul Român la rezolvarea mai multor probleme de dezvoltare rurală și de mediu.

Principalele domenii de activitate:

  • cercetare și științe sociale;
  • asistență tehnică,analiză de politici publice;
  • creare de rețele la nivel rural;
  • facilitare și instruire;

Avem o bază solidă în analiza continuă de politici publice, în plus suntem implicați activ ca un partener, IMM non-academic, în mai multe proiecte Orizont 2020. În prezent facem parte din consorțiile proiectelor SALSA, AgriLink, LIAISON și B.I.T – cu multe alte proiecte în curs de dezvoltare, în viitorul apropiat.

Urmăriți acest website pentru știri despre proiectele viitoare și activitățile companiei.

Echipa Highclere Consulting

Capacitatea tehnică a companiei se bazează pe cunoștințele, experiența practică și angajamentul față de dezvoltarea rurală a coproprietarilor săi, Mark Redman și Raluca Barbu, completate de abilitățile diverse și entuziasmul asociaților și colaboratorilor săi.

Suntem interesați întotdeauna să găsim oameni noi cu care să lucrăm. Contactează-ne prin e-mail la adresa office (at) highclere-consulting.com. Abia așteptăm să te cunoaștem!

Mark Redman

Mark este co-fondator și director al companiei Highclere Consulting. Are un doctorat în Științe Agricole și peste 30 de ani de experiență în activități de cercetare, consultanță, predare și instruire în agricultură, dezvoltare rurală și mediu. Mark a oferit asistență profesională și consultanță independentă în aproximativ 60 de proiecte din peste 15 țări. Are o vastă expertiză în evaluări rapide pe probleme rurale și furnizare de asistență tehnică pentru dezvoltarea de scheme pe agro-mediu, planuri de dezvoltare rurală și facilitare în rețele rurale, din țările din UE, în curs de aderare și noi state membre.

mark (at) highclere-consulting.com

Raluca Barbu

Raluca este co-fondator și administrator al companiei Highclere Consulting. Are peste 15 ani de experiență în elaborarea de politici publice de dezvoltare rurală și activități conexe, cu un accent deosebit pe sistemele alimentare durabile, conservarea naturii și agricultură la scară mică. A ocupat funcții de Consilier European pentru Integrare la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România; Coordonator al Departamentului ”Natură și Prosperitate”,  la Fondul Mondial pentru Natură – Programul Dunăre-Carpați (WWF România), și Responsabil de Politici Europene în domeniul agriculturii și reformei bugetare pentru Biroul WWF de la Bruxelles.

raluca (at) highclere-consulting.com

Alina Alexa

Alina este specialistul nostru în comunicare și „conector” local (știe pe toți la nivel local). Are un master în Marketing și experiență în jurnalism, social media, comunicare strategică, formare, procese participative, lobby și activități de advocacy. A lucrat timp de peste 15 ani cu companii private și ONG-uri de mediu, inclusiv Fondul Mondial pentru Natură – Programul Dunăre-Carpați (WWF România), Asociația de Ecoturism din România și Fundația Propark pentru Arii Protejate.

alina (at) highclere-consulting.com

Elena Palău

Elena este Office Manager și Consultant Junior. Are o diplomă de licență în Managementul Resurselor Umane de la Universitatea Transilvania din Brașov și studii intensive de engleză și franceză. Este o persoană care învață repede și se poate adapta la orice problemă, iar într-un minut poate găsi cea mai bună modalitate de a o rezolva. Este foarte dornică să învețe lucruri noi și să construiască o carieră care poate aduce beneficii reale pentru alții.

elena (at) highclere-consulting.com

Cătălina Rogozan

Cătălina este Consultant Junior. Are o diplomă de licență în Business Adminstration și o diplomă de master în Management și Strategii de Afaceri de la Universitatea Transilvania din Brașov, studii completate de două experiențe Erasmus de studiu în Belgia și Franța. Este o persoană entuziastă și organizată, care a învățat să lucreze în medii multiculturale și care așteaptă provocările cu brațele deschise. Își dorește ca prin munca ei să poată ajuta la îmbunătățirea comunităților din România.

catalina (at) highclere-consulting.com

Gina Geală

Gina este pasionată de comunicare având o diplomă de licență în Comunicare și Relații Publice de la Universitatea din București. Are peste 6 ani de experiență de lucru atât în sectorul public, cât și în cel privat, fiind mereu capabilă să se adapteze fiecărei situații. Este amabilă, foarte organizată și capabilă să gestioneze subiecte sensibile, are o atitudine practică și dorește să aducă un beneficiu comunității din care face parte.

gina (at) highclere-consulting.com