trans4num

Proiectul trans4num aspiră să fundamenteze și să promoveze pe scară largă inovațiile în materie de soluții bazate pe natură pentru o agricultură durabilă în Europa și China.

Ambiția trans4num este...

…de a îmbunătăți în general punerea în aplicare a NBS în Europa cu o abordare integrată și testată pe mai multe niveluri, în dialog cu partenerii academici, partenerii de practică și părțile interesate din societate prin:

  • Identificarea și evaluarea căilor de transformare adecvate din punct de vedere social și contextual pentru o gestionare mai durabilă a nutrienților N și dezvoltarea unui instrument de sprijinire a deciziilor orientat către utilizator pentru gestionarea nutrienților la nivel regional.
  • Generarea și diseminarea evaluărilor relevante pentru practică privind potențialul NBS selectate pentru diferite sisteme agricole, zone geografice și climatice.
  • Crearea, testarea și promovarea unei modelări combinate a sistemelor agricole, a lanțului valoric și a dinamicii sistemelor alimentare pentru a genera dovezi solide pe mai multe niveluri cu privire la absorbția și efectele NBS inovatoare.
  • Promovarea rezultatelor privind inovarea NBS

Rolul nostru

Highclere Consulting (HCC) coordonează Pachetul 5 de lucru „Scalling up and out: Communication and dissemination, fiind responsabil de activitățile de scriere și implementare a Strategiei de comunicare, precum și  de crearea materialelor de comunicare și diseminare necesare.

Parteneri

 
Info

Durata Proiectului
Decembrie 2022 – Noiembrie 2026